bTV Story е новото име на bTV Lady. Под мотото Емоции

...
bTV Story е новото име на bTV Lady. Под мотото Емоции
Коментари Харесай

bTV Lady става bTV Story

bTV Story е новото име на bTV Lady. Под мотото „ Емоции за шерване “ новият канал ще зарадва феновете с вълнуващи истории и сюжети на известни сериали от целия свят и филмовата промишленост.

„ Работим, с цел да вършим феновете си щастливи. Ето за какво bTV Story е модерното продължение на напъните ни да създадем едно място, което да предложи същинско многообразие от кино и телевизионни заглавия, подобаващи за цялото семейство “, разяснява Ралф Бартолайт, основен изпълнителен шеф на bTV Media Group.

Новият канал ще предложи на феновете нова образна идея и еднаквост, въодушевени от споделеното фамилно гледане. „ Още на старта bTV Story ще прикове вниманието на феновете с министър председатели на едни от най-популярните продукции в целия свят от разнообразни жанрове и с обичани артисти. В програмата са включени някои от най-очакваните сериали от Турция, Латинска Америка, Азия и Европа, а филмовите ни оферти съдържат хитови заглавия, подобаващи за цялото семейство “, споделя Христо Хаджитанев, Програмен шеф на bTV Media Group.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР